Testimoniale

Oare copilașul tău și-a plimbat vreodata degețelele pe clapele unui pian?
Locul perfect pentru a vibra, a rezona și a se bucura de joaca delicată și magică cu clapele pianului este aici, în acest loc plin de căldură sufletească și profesionalism. Totul aici se învață ușor și lin, cu entuziasm și zâmbete, iar băiețelul meu c
u TSA este fericit. Este permanent motivat de dragele sale terapeute/profesoare, își dorește Sa Cânte, sa creeze, sa improvizeze. Doar prin piano terapie el și-a dezvoltat abilități motrice, artistice, e mult mai coerent în gândire, se poate focusa când are o sarcina, a căpătat o foarte buna coordonare mana-maini-ochi, e un pic mai disciplinat si mai responsabil. Sunt impresionata de performanta băiețelului meu știind, totodată ca aici, la Asociația Piano Therapy, se află pe mâinile unor ființe minunate ce cunosc tainele muzicii, iubesc toți copiii cu care interacționează și își doresc din suflet să le transmita cu toată emoția această dragoste pentru frumos și artă.
Anca Firu
Acum doi ani si ceva, Andrei mergea pe strada cu degetele in urechi. Intotdeauna. Orice incercare de a participa la vreun concert, de a intra in locuri publice gen mall-uri, targuri de Craciun etc. se termina la fel: in lacrimi. La recomandarea specialistilor, am mers cu el la un concert la Casa Radio. sa-l “desensibilizam”. A plans cu siroaie de lacrimi. Fara zgomot. Doar cu multe multe lacrimi. Dincolo de usa. N-a fost chip sa-l conving sa stea in sala. La terapie, alti specialisti lucrau si ei la “desensibilizare”: Il luam de acolo rosu de plans, in timp ce terapetul ma incuraja: “Azi am introdus trompeta!” Probabil am fi fost si azi in acelasi punct daca nu o intalneam pe Tatiana Dănciulescu si Asociatia Piano Therapy. Aici n-a vrut nimeni sa-l desensibilizeze. Dimpotriva. Sedinta de sedinta e incurajat sa-si manifeste creativitatea si talentul. Si da, face terapie. Si pian, si teorie muzicala si canto si “conservatie” cum zice el inainte sa se corecteze “conversatie” Si ghiciti ce, imita perfect trompeta lui Louis Amstrong ) Ii place sa cante, ii place sa fie pe scena si traieste totul cu o bucurie atat de intensa si de autentica incat ne intinde si noua un iremediabil zambet pana la urechi!  Multumim Tatiana pentru ca l-ai ajutat pe Andrei sa-si scoata aripile de fluture si sa zburde fericit printre sunetele care acum ii sunt cele mai bune prietene!
Diana Angelescu
Un loc minunat unde copilul meu vine cu placere. Modul in care reusiti sa valorificati potențialul fiecarui copil, profesionalismul, implicarea si nu in ultimul rand talentul muzical (nu pot sa nu fac aceasta paranteza: stand pe scaunul din spatele usii unde se desfasura terapia, am avut senzatia ca aud cum canta un inger,si nu exagerez). Va multumesc ca existati si ma inclin in fata dumneavoastra.
Viorica Perianu
Pentru ca azi este Ziua Albastra, vreau sa va multumesc din tot sufletul, inca o data, si in mod public, pentru infrumusetarea si imbogatirea vietii gemenilor mei prin arta de a canta la pian. Stiam ca am doi copii muzicali inca de cand erau bebelusi, dar sa ajung sa ii vad dand mini-recital la pian in fata publicului, nu mi-as fi imaginat ca se va intampla…. Pentru un parinte de copil cu TSA, sa il vada pe acesta facand cu usurinta si drag o activitate care pe insusi adultul respectiv il pune in dificultate, este miraculos… Iar acest lucru a fost posibil datorita dragostei cu care au fost indrumati in cadrul Asociatiei Piano Therapy.
Muzica este un limbaj universal, ce leaga oamenii, mai presus de cuvintele pe care unii dintre noi nu le pot rosti, pentru ca i-a trimis Dumnezeu sa fie altfel, ca sa ne invete pe toti iubirea neconditionata si comunicarea cu inima.
Va multumesc pentru tot ajutorul,
Fiti binecuvantati.
Alexandra Hatz
Este locul unde Bogdanel a reusit sa se deschida si in care merge intotdeauna cu placere. Dincolo de progresele facute, echipa este minunata si implicata! Felcitari Tatiana Danciulescu!
Anca Pasat
Pentru un copil cu un program de invatare incarcat….piano therapy este momentul de invatare relaxanta. Mereu draguta cu copiii, Tatiana atinge sufletele si mintea prin muzica pianului si misca…..rotitele. Multumim Tatiana!
Irina Monica Tanjala