Donează

Cum folosim donația?

 • oferim cursuri gratuite copiilor cu situație materială precară (cu cât strângem mai multe fonduri, cu atât îi putem ajuta pe o perioadă mai lungă de timp)
 • ne dezvoltăm activitatea - visăm să ne mutăm într-un sediu mai mare, să ne mărim echipa cu mai mulți terapeuți și, evident, să ajutăm mai mulți copii să se dezvolte prin metoda Piano Therapy
 • organizăm diferite activități pentru copii și părinții lor - recital de final de an, concursuri sportive etc
 • oferim copiilor mici surprize motivaționale, prin care să le compensăm efortul depus
 • îi ajutăm pe terapeuți să se dezvolte pe plan profesional - participarea la cursuri de psihologie, achiziția unor cărți de specialitate etc
 • ne promovăm activitatea, atât online, cât și offline
 • asigurăm întreținerea instrumentelor muzicale
 • oferim consiliere socială familiilor aflate în dificultate pentru îmbunătățirea situației și găsirea unor soluții la problemele lor

3,5% pentru Piano Therapy

Poți alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Piano Therapy.
Formularele descărcate de la noi de pe pagină sunt precompletate cu datele care indică direcţionarea către Asociația Piano Therapy. De asemenea, poți obţine formularele gratuit de la sediile Administraţiei Financiare, urmând să le completezi cu datele asociaţiei noastre:

Asociatia Piano Therapy
CIF: 36065299
Cont: RO56BACX0000001408168000

20% din impozitul pe profit

Ai o companie? Iată cum ne poți ajuta în câțiva pași simpli!

Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ne contactezi. Mulțumim!

Voluntariază

Echipa Piano Therapy este formată momentan din 4 terapeuți, care lucrează full-time cu copiii. Dar tu poți să ne fii aproape oricât timp ai de dăruit. Poți lucra îndeaproape cu noi, sau de la distanță. Poți avea sau nu experiență în domeniul terapeutic, muzical sau în lucrul cu copiii. Cât timp vrei să ajuți, te invităm alături de noi. 

Ne poți ajuta:

 • să strângem fonduri pentru beneficiarii asociației noastre. Recunoaștem, fundraisingul e dificil, mai ales pentru cei ca noi, care nu au experiență în acest domeniu. Așa că, dacă vrei să te implici sau știi companii dornice să dea o mână de ajutor, spune-ne și nouă.
 • să comunicăm mai bine. Avem de administrat o pagină de Facebook, de crescut un cont de Instagram aflat la început de drum, de actualizat site-ul și de găsit idei sau oameni care să facă cunoscută vocea asociației. Noi încercăm să ținem pasul cu schimbările care apar peste noapte, doar că de multe ori nu ne iese așa cum ne dorim și ne-ar prinde bine puțin ajutor de la un om de comunicare. 
 • să arătăm oamenilor cine suntem. Nu suntem obișnuiți să stăm în fața camerei, dar dacă-ți place să spui povești prin fotografii, putem trece peste emoții. Știm cât de important este să arătăm oamenilor cine suntem și ce facem, însă pentru asta avem nevoie de cât mai mult conținut pentru conturile de social media și pentru materialele promoționale. Dacă ești fotograf, nu ezita să ne contactezi.
 • să fim mai eficienți. O activitate nu vine niciodată singură, ci la pachet cu o sumedenie de hârtii și acte care trebuie gestionate cât mai bine. Simțim nevoia de a fi mai eficienți, iar tu ne poți ajuta la organizare, realizarea de materiale, recepție, arhivare etc.

Iar dacă ai background în muzică și/sau în psihologie și vrei să duci metoda Piano Therapy mai departe, te așteptăm să povestim mai multe. Îți arătăm cum poți aplica metoda și cum să lucrezi cu copiii cu autism. 

Orice ajutor ai vrea să ne oferi, îndrăznește și scrie-ne la adresa de mail: [email protected]. Abia așteptăm să te cunoaștem!

Galantom

Galantom este platforma online care ajută oamenii să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Shop

Am cuprins tainele Piano Therapy într-un set muzical care ajută copiii să învețe mai ușor să cânte la pian. Setul e potrivit atât celor care participă la cursurile noastre și vor să aprofundeze acasă, cât și celor care vor să învețe individual să cânte la pian. Singura condiție este să cunoască notele muzicale.